Vanaf zondag 3 september zijn alle Van Gils winkels op WoonBoulevard Oldenzaal weer geopend vanaf 12:00 uur. Dus vroeg uit de veren allemaal om de nieuwe collectie meubelen, slaapkamers en woonaccessoires te ontdekken!

Viva Italia Woon Weken
De gehele maand september staat de WoonBoulevard Oldenzaal in het teken van Italië. Wie zicht verdiept in meubels en accessoires voor woning en tuin zal zien dat vele woonproducten afkomstig zijn uit Italië. Vormgeving en emotie zijn belangrijk en het oog hebben voor mooie dingen. Het meest kenmerkende voor Italianen en Italië. Op WoonBoulevard Oldenzaal kun je t/m zaterdag 30 september 2017 woonwinkelen in Italiaanse sferen. Laat je ook aangenaam verrassen en maak kennis met de nieuwste collecties meubelen en woonaccessoires waarvan een groot aantal afkomstig is uit Italië.

Doe mee en win een reis!
Tijdens de Viva Italia Woon Weken kun je deelnemen aan onze wedstrijd waarmee je een reis naar Italië kunt winnen. Vraag naar het deelnameformulier in de Van Gils winkels ding ook mee naar deze fantastische reis. Benvenuto! Tot ziens bij Van Gils op de WoonBoulevard!