Van Gils Home Decoration is compleet verbouwd tot een waar inspiratiecentrum op het gebied van woningstoffering. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen, ook bij u thuis, over de ongekende mogelijkheden van onze op-maat vloerkleden, alle soorten raambekleding en tapijten. Alles kan bij Van Gils: u kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten, kleuren en motieven in elke gewenste afwerking. Vakkundig, mooi gemaakt en natuurlijk door vakmensen perfect gemonteerd.

Super korting op alle stoffering

Bij Van Gils Home Decoration profiteert u t/m maandag 2 april a.s. van grandioze aanbiedingen om de heropening te vieren. Voor stijlvolle woningaankleding komt u naar Van Gils Home Decoration op Woonboulevard Oldenzaal.

Perez vloerkleden op maat

Nieuw in onze collectie zijn de vloerkleden en tapijten van Perez. Klassiek of modern, groot of klein, een vloerkleed van Perez past altijd en maakt uw interieur af. Door onze op-maat-service wordt uw zithoek of eetkamer een eenheid.

Kom naar onze vernieuwde winkel en profiteer nu van 15% korting op Perez vloerkleden!

Sunway raamdecoratie

In ons assortiment vindt u topkwaliteit jaloezieën Sunway. Deze worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in hout of alluminium. Een echte aanrader zijn de Sunway Duette Shades. Deze bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. Bovendien kunt u profiteren van reductie van de warmteopname in de zomer. Kiest u liever voor gemak, ga dan voor de Sunway Rolgordijnen met motorbediening.

Profiteer van 10% korting op het ruime assortiment raamdecoratie en raambekleding van Sunway.

Gordijnen op-maat-actie

Gordijnen geven een warme uitstraling en comfort aan uw interieur. Van Gils maakt ze op maat en monteert ze altijd vakkundig. In het assortiment van Van Gils Home Decoration vindt u prachtige gordijnen met diverse, riante plooien. De gordijnen zijn vervaardigd uit luxe stoffen van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor zowel lichtdoorlatende als verduisterende gordijnen.

Profiteer van 10% korting op uw nieuwe gordijnen bij Van Gils Home Decoration.

Deze acties zijn geldig t/m maandag 2 april 2018.
Wit u altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief.