Profiteer van meer dan €500,- euro korting op de unieke eetkamertafel Novi van Van Gils Lifestyle.

De tafel is kenmerkend door zijn ranke vorm en bijzondere details. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin onder het tafelblad geplaatst. De combinatie van de gebruikte houtsoort, in de natuurlijke kleur, de strakke lijnen en de schuin geplaatste poten geven Novi een geheel eigen uitstraling. Een ander mooi detail is het dunne verjongde blad met afgeronde hoeken.

Van €1925,- voor €1399,-

Hoogwaardige Kwaliteit

Een tafel van notenhout is gemakkelijk in het interieur in te passen vanwege de mooie natuurlijke kleur. Het notenhout heeft mooie lichte kleurschakeringen waardoor de tafel elke dag weer verrassend is om te zien. De tafels is afgewerkt met natuurlijke olie waardoor de mooie en verfijnde kleurnuances in het hout goed tot recht komen.

Advies van de specialist

Bezoek de winkel van Van Gils Lifestyle op Woonboulevard Oldenzaal. Onze specialisten in de winkel vertellen je graag meer over deze tafel en het unieke design. Daarnaast zijn zij getraind om jouw wensen om te zetten tot een interieurinrichting die geheel bij je past.

Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2018. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief.