De gevleugelde rugleuning van de elegante fauteuil Pleun biedt u een ultiem zitcomfort. Dankzij de hoge rugleuning heeft u altijd de optimale steun in de rug. Deze fauteuil met dynamische lijnen en schuinen pootjes is geïnspireerd op de jaren 60, met een klassieke gevleugelde rugleuning.

De fauteuil is prachtig afgewerkt door unieke details. Het stiksel voegt structuur en textuur toe aan de rugleuning. De omhullende vorm van de hoge rugleuning en de kussens met schuimvulling zorgen voor een comfortabel zitcomfort. In zachte stof van topkwaliteit.

Nieuw in de collectie

Fauteuil Pleun is een nieuwkomer in de collectie van Van Gils Lifestyle. Welk model u ook kiest, wij bieden meubels van goede kwaliteit met een prachtige uitstraling voor een goede prijs. Om u kennis te laten maken met deze nieuwkomer ontvangt u nu € 80,- korting.

Van 579,- voor 499,-

Daarom kies je voor Van Gils Lifestyle

Welk model u ook kiest, wij bieden meubels van goede kwaliteit met een prachtige uitstraling voor een goede prijs. Het zitcomfort van de meubelen wordt gegarandeerd door de jarenlange ervaring van onze vakmensen. Tevens zorgen onze eigen bezorgers ervoor dat uw aankoop netjes en met liefde voor het vak thuis wordt bezorgd.

Advies van de specialist

Bezoek de winkel van Van Gils Lifestyle op Woonboulevard Oldenzaal. Onze specialisten in de winkel vertellen u graag meer over het zeer uitgebreide assortiment. Daarnaast zijn zij getraind om uw wensen om te zetten tot een interieurinrichting die geheel bij u past.

Deze acties zijn geldig tot en met zondag 31 mei 2018. 
Wit u altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief.