De Van Gils Lifestyle collectie biedt een zeer uitgebreid assortiment banken, fauteuils en eetkamerstoelen. De landelijke sfeer met warme en huislijke uitstraling vind je terug in de verschillende modellen.

Fauteuil Honey

Bij Van Gils Lifestyle ontvang je nu maar liefst € 300 KORTING op de prachtige fauteuil Honey. De fauteuil heeft een romp met Kaiman leder en aan de binnenkant luxe zwart leder. Door de stoere uitstraling en luxe afwerking haal je een echte eyecatcher in jouw woonkamer.

Van €1299,- voor €999,-

Daarom kies je voor Van Gils Lifestyle

Welk model je ook kiest, wij bieden meubels van goede kwaliteit met een prachtige uitstraling voor een goede prijs. Het zitcomfort van de meubelen wordt gegarandeerd door de jarenlange ervaring van onze vakmensen. Tevens zorgen onze eigen bezorgers ervoor dat jouw aankoop netjes en met liefde voor het vak thuis wordt bezorgd.

Advies van de specialist

Bezoek de winkel van Van Gils Lifestyle op Woonboulevard Oldenzaal. Onze specialisten in de winkel vertellen je graag meer over het zeer uitgebreide assortiment. Daarnaast zijn zij getraind om jouw wensen om te zetten tot een interieurinrichting die geheel bij je past.

Deze acties zijn geldig tot en met zondag 31 mei 2018. 
Wit u altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief.