De donkere dagen van het jaar staan weer voor onze deur en dan zoeken we massaal de gezelligheid en de warmte van een knus huis weer op. De gebreide 

dekentjes mogen weer op de bank, en ook de haard kan weer met regelmaat aan. Niks gezelligers dan de kaarsjes aansteken en met een warme chocomelk op de bank.

Comfortabel ontsnappen aan het hectische leven ‘buitenshuis’ kan op vele manieren, maar lekker vroeg onder de wol kruipen met een goed boek is toch wel héél ontspannen. Op onze beddenafdeling hebben wij voor elke stijl of wens een passend bed en d.m.v. een advies op maat kunt u heerlijk ontspannen van uw nachtrust genieten.

Omdat we in onze slaapkamer steeds meer tijd besteden richten we deze ook met steeds meer aandacht in. De nieuwste trend is dan ook het tonen van een beetje lef wat betreft kleurkeuzes. Het bed zelf moet goed zijn, maar met de verschillende dekbedovertrekken kun je echt een statement maken. Zéker in combinatie met een gedurfde kleur op de muur. Wat je nu veel ziet zijn donkere kleuren voor op de muur, waarmee je meteen een intieme sfeer creeert. Dit kan in een stoere, industriele slaapkamer, in een moderne strakke slaapkamer, maar net zo goed in een romantisch landelijke slaapkamer.

Laat je voor een lekker bed altijd goed adviseren, kom dit weekend nog langs tijdens het weekend van het slapen. En profiteer van de vele acties. Voor een gedurfd kleuradvies bent u ook altijd welkom bij de afdeling interieuradvies.