Bij aanschaf van een electrisch verstelbare SAND boxspringcombinatie, bestaande uit 2 elektrisch verstelbare boxsprings incl. poten, 2 matrassen, een topdekmatras en een hoofdbord,
ontvang je het hoofdbord t.w.v. max. € 799,- gratis.

Met een boxspring van Sand by Eastborn kun je hier op jouw eigen manier invulling aan geven. De matrassen en boxspring-bedden van Sand worden gemaakt van de allerbeste natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar en TENCEL® garen, vervaardigd uit ruw en onbewerkt hout. Elk Sand product wordt met de hand vervaardigd en gekenmerkt door de hoogst mogelijke afwerking. Voor een gegarandeerd goed gevoel.

Nog een actie van Sand

Naast de fantastische actie van een gratis hoofdbord, hebben we nog een grandioze aanbieding! Bij aanschaf van een vaste boxspringcombinatie ontvang je 50% voordeel op het hoofdbord.

Verkrijgbaar bij Van Gils Slaapcomfort

De electrisch verstelbare SAND boxspringcombinatie zijn verkrijgbaar bij Van Gils Slaapcomfort. Je vindt ons WoonBoulevard Oldenzaal aan de Kleibultweg 48 in Oldenzaal.

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2017. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief.