Met trots presenteert Van Gils Modern Wonen de nieuwe collectie van Harvink banken en fauteuils.

Een duidelijk zichtbare (metalen) frameconstructie is herkenbaar voor al onze Harvink meubelen. Het frame zorgt voor een tijdloze en toch moderne uitstraling. Door het slimme ontwerp, én de hoogwaardige koudschuimvulling, weet je zeker dat je geniet van perfect zitcomfort.

De basis van een Harvink staat vast, maar de keuze qua framekleur, houtsoort en stoffering ligt in jouw handen.

Jouw perfecte fauteuil

Na een lange dag thuis komen… en dan heerlijk in je fauteuil zitten. Dat is toch genieten! De fauteuil is echt een meubelstuk om te heerlijk ontspannen. Bij Van Gils Modern Wonen weten we dat maar al te goed. Daarom zorgen wij altijd voor verfrissende collectie met ruime keuze.

Het vinden van een (relax)fauteuil kan een lange zoektocht zijn. Maar niet bij Van Gils Modern Wonen. Onze specialisten in de winkel nemen de tijd om jouw wensen te vertalen naar de perfecte fauteuil.

De perfecte bank voor jouw interieur.

Een design bank is een meubelstuk dat niet mag ontbreken in een strak en modern interieur. Vrijwel het belangrijkste meubel in je gehele huis, want je brengt er veel tijd op door. Hetzij om tv te kijken, hetzij bij het loungen. Een echte Eye catcher die het interieur een enorme boost geeft!

Voor een betaalbare designbank ben je bij Van Gils Modern wonen aan het juiste adres. In onze winkel presenteren we een ruim assortiment. Onze specialisten nemen de tijd om jouw wensen te vertalen naar de perfecte bank voor jouw interieur.

Persoonlijk advies

Kom proefzitten in onze winkel terwijl u persoonlijk advies krijgt over de vele mogelijkheden in zithoogte, zitdiepte, armleuningen, verstelbare gedeeltes en materialen.

Tot snel bij Van Gils Modern Wonen op Woonboulevard Oldenzaal aan de Kleibultweg 48 in Oldenzaal.