Profiteer tijdens de Interior Month van Rivièra Maison van deze geweldig acties en maak uw interieur herfstproof!

  • ACCESSOIRE GIFT VOUCHER T.W.V. € 75,- gratis Bij besteding van iedere € 500,- aan meubels. 
  • GIVEAWAY – Bij besteding van ten minste € 250,- aan accessoires ontvangt u de Nolita SideTable t.w.v. € 129,- cadeau. Bij besteding van ten minste € 100,- aan accessoires betaalt u voor de Nolita SideTable geen € 129,- maar € 70,-.
  • GIVEAWAY – Bij besteding van € 75,- aan accessoires ontvangt u de Diamond Pattern Umbrella in dusty pink of green, of de Lovely hearts Foldable Umbrella cadeau.
  • Koop nu de Notting Hill serie met aantrekkelijke korting:Armchair van € 699,- nu voor € 499,-
    2 seater van € 999,- nu voor € 799,-
    3,5 seater van € 1.399,- nu voor € 999,-

Voorwaarden: De accessoire gift voucher is geldig t/m 17 november. De gift voucher is alleen inwisselbaar voor accessoires (géén meubels). U ontvangt geen vouchers bij reeds afgeprijsde meubels of in combinatie met andere aanbiedingen. De gift voucher is uitsluitend te besteden bij een volgende aankoop bij het filiaal van uitgifte. De gift voucher dient in één keer besteed te worden. De gift voucher kunt u niet inleveren bij aankoop van afgeprijsde producten of in combinatie met aanbiedingen. Bij het cancelen van de meubelorder wordt het bedrag van de ontvangen accessoire giftvoucher(s) in rekening gebracht. Geldt niet voor op maat gemaakte producten. Geldt niet bij aankoop van gift cards. Voor de giveaway geldt: zolang de voorraad strekt en maximaal 1 giveaway per klant. De giveaway is geldig bij aankoop van accessoires. De Notting Hill actie is geldig in combinatie met de meubelactie.