Hjort Knudsen

Comfortplein

Hjort Knudsen

Hjort Knudsen is een Deense meubelfabrikant met een zeer sterke collectie zitmeubelen. Knudsen maakt de mooiste bankstellen, hoekbanken, fauteuils en andere meubelen tegen de aller beste prijzen. Deze Deense meubelfabrikant onderscheidt zich van de concurrentie door middel van een zeer goede prijs-/kwaliteits- verhouding.

De collectie van Hjort Knudsen bestaat uit relax-, draai- en sta-op-hulp fauteuils variërend van klassiek tot modern. Hjort Knudsen fauteuils staan garant voor een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding gecombineerd met een eigentijds design en optimaal zitcomfort. Leuke bijkomstigheid is dat Hjort Knudsen een aanzienlijk deel van de opbrengst doneert aan SOS Kinderdorpen in Oost-Polen en Oekraïne. Steunt u meteen een goed doel met de aankoop van uw fauteuil.

Seniorenstoelen van Hjort Knudsen

Een seniorenstoel is de ideale oplossing als u moeite heeft met opstaan uit een fauteuil. Met behulp van de stille elektrische motors komt de stoel omhoog terwijl u er gewoon op kunt blijven zitten. U kunt deze motors heel eenvoudig met een afstandbediening besturen. Hierdoor kunt u makkelijker opstaan

De standen van een seniorenstoel

De sta-op functie van een seniorenstoel noemen we ook wel liftchair. Hierdoor komt de gehele fauteuil met behulp van de praktische afstandsbediening naar boven waardoor het gemakkelijk wordt om eruit te stappen. Bovendien zijn deze stoelen voor senioren uitgerust met verschillende standen. U maakt ook eenvoudig een relaxstoel van deze fauteuil door met één druk op de knop de rugleuning te laten zakken. Ook hebben we modellen die het voeteneind omhoog kunnen brengen. Dat zorgt voor extra zitcomfort.

lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!