BKS Meubelen

Klassiek wonen

BKS Meubelen

De allerlaatste trends, klassiek en modern, vindt u in onze uitgebreide collectie. De collectie van BKS Meubelen bestaat uit tafels, kasten, eetkamerstoelen, fauteuils, dressoirs etc. Onze meubelen worden op ambachtelijke wijze in Nederland vervaardigd van het kwalitatief hoogwaardige Franse eiken. Ook onderscheiden wij ons met name in het maatwerk.

Wij werken met massief hout van duurzame kwaliteit. Doorgaans werken we met massief Frans eikenhout, welke we zelf ruw inkopen in de beste gebieden van Frankrijk. Eikenhout is een uniek en karakteristiek materiaal wat we door en door kennen. Van dit materiaal produceren we op ambachtelijke wijze de mooiste meubelen.

Verkrijgbaar bij Van Gils

De prachtige meubelen van BKS Meubelen zijn nu ook verkrijgbaar bij Van Gils Klassiek Wonen. De samenwerking met BKS Meubelen heeft geleid tot mooi samengesteld programma van twee collecties; MWP en Aurora. Kom langs bij Van Gils Klassiek Wonen en ontdek wat de meubelen van BKS kunnen betekenen in uw interieur. Van Gils Klassiek Wonen vindt u op de Woonboulevard Oldenzaal, Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal.

MWP: Uw kwaliteitsmeubelen naar wens samengesteld

Een ambachtelijk meubel, geheel naar uw wens gemaakt. Klassiek, landelijk of modern; met de talloze opties van de collectie MWP ontwerpt u een meubel dat perfect past bij uw interieurstijl.

De meubelen uit deze collectie worden gemaakt van rustiek (genoest) eikenhout. Aan de hand van een aantal stappen is uw meubel samen te stellen. U heeft keuze uit diverse indelingen en afwerkingsmogelijkheden. Ook zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk, wilt u graag een paneeldeur of een rechte deur en op een poot of plint. Gecombineerd met de talloze opties voor grepen en houtkleuren zijn de mogelijkheden van het maatwerkprogramma bijna oneindig!

AURORA: Een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter

Een collectie met een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter; dat is de collectie Aurora. Deze collectie heeft een aantal bijzondere kenmerken; de wanden die in verstek zijn geplaatst, de verfijnde afronding en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden.

De collectie Aurora heeft veel mogelijkheden, diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, vier soorten pootjes en de optie tot een hangend meubel. U kunt kiezen uit de verschillende BKS afwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geschraapt bovenblad. Aurora wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit hout heeft een rustige uitstraling en heeft praktisch geen noesten.

lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!