Interliving

Interliving – geeft vorm aan uw interieur met individualiteit, design en kwaliteit.

Een meubel is veel meer dan een ontwerp alleen. Het moet u raken, bij u passen en uw persoonlijkheid uitstralen. Bij Interliving creëren we samen een meubel of compleet interieur dat bij u past en waar u elke dag weer opnieuw blij van wordt. Door de vele opties in stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking creëren we samen met u een interieur met een individueel karakter. Pas dan ontstaat er een persoonlijke ambiance waar u tot rust kunt komen, spaarzame tijd kunt doorbrengen met familie en vrienden en bovenal kunt genieten. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw eigen stijl in huis aan te brengen.

De collectie van Interliving is modern vormgegeven en heeft een tijdloze uitstraling mét allure. Wij ontwikkelen designmeubelen die eigentijds zijn en waarmee u tegelijkertijd jarenlang indruk blijft maken. Door mooie details en de mogelijkheid het meubelstuk te personaliseren, voegt u met onze collectie een beetje eigenzinnigheid toe aan uw interieur. Interliving heeft een uniek assortiment wat speciaal voor u gemaakt wordt.

Bij de eerste zit of bij de eerste aanraking is het al duidelijk: wij gaan voor kwaliteit! Exclusief ontworpen meubelen, mooie stoffen en leersoorten in nauwkeurig geselecteerde kleuren, prachtige houtsoorten en hoogwaardige materialen en -afwerking. De meubels worden speciaal voor u vervaardigd conform onze hoge kwaliteitsstandaarden, waardoor u er ook nog eens heel lang van kunt blijven genieten. Voor jarenlang plezier is naast kwaliteit ook uw comfort onmiskenbaar belangrijk. Bij het ontwerp en de materiaalkeuze van onze meubels is uw comfort ons uitgangspunt.

Een nieuwe bank, eethoek of een compleet nieuw interieur koopt u niet elke dag. Bovendien moet er vaak rekening gehouden worden met bijzonderheden van de ruimte, bestaande meubelen, materialen of kleuren. Daarom helpen wij u met persoonlijk en deskundig advies. Onze adviseurs begeleiden u door de collectie, tonen u de mogelijkheden en maken een ontwerp op maat. Zo komt u samen met onze adviseurs tot een inrichting, die bij u past.

Elk meubel wordt met de grootste zorg en volgens hoge kwaliteitstandaarden gemaakt. Deze kwaliteitstandaarden draaien vooral om de duurzaamheid en productkwaliteit en worden getest volgens de DIN- en RAL-kwaliteitsrichtlijnen van de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel.

Tegelijkertijd kunt u van ons een vriendelijke prijs én een garantie van 5 jaar verwachten.

Onze collectie is alleen te verkrijgen bij gespecialiseerde meubelwinkels, zoals Van Gils Wonen en Slapen te Oldenzaal. Zo waarborgen wij onze kernwaarden Kwaliteit, Design en Individualiteit.

Interliving is Made for you!

lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!