nlwoont

NL woont

Elke Nederlander heeft een ander interieur. Tijdloos, industrieel, elegant, modern of een mix van dat alles. De belangrijkste vraag is: Hoe wil jij wonen? Omdat smaken verschillen, is er NLwoont. NLwoont helpt je jouw woonstijl te ontdekken. Je vindt bij ons interieurs vol inspiratie. Misschien kies je uit elk interieur een onderdeel dat je aanspreekt en creëer je daarmee jouw persoonlijke interieurmix of misschien heb je je hart al verpand aan een interieuropstelling in onze showroom? Alles kan en alles mag. Wij bieden je de inspiratie en de kennis om te ontdekken hoe jij wilt wonen. Want wij weten: zo woont Nederland.

Om je nog fijner te laten wonen, kan je veel meubelen van NLwoont aanpassen aan jouw wensen. Er is een grote keuze uit stoffen, uitvoeringen, formaten, materialen en kleuren. En met ons maatwerk woon jij weer nét iets anders dan alle andere Nederlanders.

Ontdekken welke interieurstijl je past als een warme jas, is niet altijd eenvoudig. Daarom helpen wij je, naast onze inspiratievolle interieurs, ook graag op weg door vakkundig en persoonlijk woonadvies te geven. Onze adviseurs kennen de collectie en alle maatwerkopties op hun duimpje. Grote kans dat jij met onze adviseur een interieur ontwerpt, waarin jij wilt wonen!

Bij NLwoont vind je een interieurcollectie met de kwaliteit, die je mag verwachten van een interieurspeciaalzaak, tegen een gewoon goede prijs. Niks meer, niks minder.

Of je nu kiest voor een bank, een relaxfauteuil, een eethoek, een bijzettafel, een compleet interieur of alleen mooie accessoires, samen met onze verkoopadviseurs staan wij voor een goede service; vanaf het moment dat je binnenstapt en zij je mogen adviseren, tot aan het moment dat de meubels bij je thuis afgeleverd worden. Ook als er ondanks onze kwaliteit, zorg en vakkundige afhandeling iets niet naar wens is, zit je met onze toegewijde service goed.

De uitgebreide collectie van NLwoont is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde interieurspeciaalzaken in Nederland. Zo woon jij leuk, kwalitatief en uniek!

lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!