SCHILLIG

De wereld van de W. Schillig is een wereld apart. Ruim 60 jaar heeft deze Duitse meubelfabrikant een passie voor het creëren van opvallend zitmeubilair van hoge kwaliteit en een onvergetelijk zitcomfort. Tijdloos en trendy ineen. Voor de bekleding van de meubelen gebruikt W. Schillig alleen de beste materialen. Je kunt hierbij kiezen uit talloze kleuren in zowel de stoffen- als leercollectie.

Elk meubelmeubilair krijgt een eerste indruk via de omslag: elegant, modern, extravagant, of zelfs gezellig en natuurlijk. Door kenmerkende natuurlijke eigenschappen van leer is uw bank een van de soort. Stof en zijn individuele structuur geeft het een vleugje leven. Onze lederen collectie beschikt over veel verschillende soorten en kleuren, waardoor u 150 opties kunt kiezen om uit te kiezen. Er is ook een ruime keuze aan stoffen die passen bij de nieuwste kleur trends.

Handwerk op zijn best

Een perfect georganiseerde workflow vormt de basis voor kwaliteit, goede service en on-time levering. De productie stroom is volledig geautomatiseerd, waardoor de verwerking glad is. Barcodes informeren over elke productiefase van elk meubelstuk. De montage van hoogwaardige mechanische functies gebeurt in een speciale montagelijn. Constante kwaliteitscontrole is standaard. Voordat het meubilair wordt verzonden, is het verpakt in recyclebare speciale folie om drukpunten te voorkomen. Betrouwbaar vervoer wordt geleverd door het getrainde personeel en de truckvloot van het bedrijf.

Meubels gebouwd met precisie

Men kan serieus verliefd raken op het ontwerp van een meubelstuk. Uitstekende productie is verplicht. Leer is een uitdagend en waardevol materiaal, waar elk detail met veel zorg moet worden vervaardigd. Geen leer is hetzelfde, daarom is perfect ruw materiaal en precies materiaal testen van bijzonder belang. Als leerspecialist weten we ook dat de productie van leer speciale vaardigheden vereist, een hoge mate van verantwoordelijkheid en een liefde voor de handel. Hier vertrouwen wij op onze getrainde werknemers.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!