Businessclass Boxspring

Slaapcomfort

Businessclass Boxspring

Businessclass boxspring design

De Businessclass boxspring wordt geproduceerd door de Europese merkfabrikant ‘Key West Bedding’. De Business Class boxspring wordt met veel zorg en vakmanschap gemaakt. De Business Class boxspring is uniek in design en heeft een hoogwaardig slaapcomfort. De vormgeving en afwerking van de boxspring zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast is de boxspring van zeer goede kwaliteit en biedt u een goede nachtrust. De Businessclass boxspring is tevens in twee varianten te verkrijgen: de standaard variant en de elektrische variant. De elektrische Business Class boxspring heeft verschillende verstelmogelijkheden, zodat een boek lezen of tv kijken in bed geen probleem is.

De boxspringset Businessclass Lounge, Soul, Classic, Jive, Swing en Jazz

Business Class boxspring heeft zes modieuze en zeer comfortabele boxspringsets voor u klaarstaan. Namelijk Lounge, Soul, Jazz, Classic, Jive en Swing. Alle boxsprings zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Een boxspringset bestaat uit twee matrassen en een topdekmatras van zeer hoge kwaliteit. Het topdekmatras zorgt voor optimaal slaapcomfort die u zonder twijfel zult ervaren.

Businessclass boxspring matrassen

Bij de Business Class boxspring worden twee matrassen geleverd die zorgen voor een geweldige comfortabele en ontspannen nachtrust. De matrassen zijn uitgerust met een kern van 500 pocketveren per vierkante meter en hebben een 7-zone indeling, zodat er een goede ondersteuning is en zich naar uw lichaam gaat vormen. De Business Class boxspring wordt compleet geleverd en bestaat uit de volgende onderdelen:

Garantie voor een goede nachtrust

Hoofdbord;
Boxspring met pocketvering;
Pocketvering matrassen met 7 zones;
Een oplegmatras van 10 cm koudschuim, nasaschuim of latex.

lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!