Eastborn

Eastborn

Het bed zo uniek als jezelf

Geboren in het oosten

Opgericht in Vroomshoop, staat Eastborn sinds 1959 al garant voor pure kwaliteit matrassen, bedden en boxsprings. Vandaag de dag staan de bedden, boxsprings en matrassen van Eastborn nog steeds erg hoog aangeschreven. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Met dank aan de kenmerkende Twentse aandacht voor vakmanschap én kwaliteit.

100% Nederlands fabricaat

Nog altijd wordt elke Eastborn matras en boxspring gemaakt op Nederlandse bodem. Ze gebruiken daarvoor alleen de allerbeste materialen, welke steeds opnieuw worden getest of ze voldoen aan de hoge eisen die Eastborn stelt op het gebied van comfort en duurzaamheid. Zo kan Eastborn de vertrouwde kwaliteit blijven garanderen.

Natuurlijk wordt het ambachtelijk vakwerk van toen gecombineerd met de technologie van nu. Eastborn speelt in op uw wensen en de laatste slaapkamertrends. Die kleine fabriek waarmee het ooit begon? Die is inmiddels sterk gemoderniseerd en is ruim 20.000 vierkante meter groot.

Altijd een matras op maat

Omdat Eastborn haar producten met de grootste zorgvuldigheid samenstelt bieden zij standaard 5 jaar garantie op de matrassen. De stof van de matrassen is behandeld met Sensity®. Dit is een probiotica die op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrekt aan jouw matras.

Jouw nacht, jouw rust, jouw matras!

Bij de ontwikkeling van de Eastborn matrassen uit de Q-Serie hebben wij gekeken naar de verschillende slaaphoudingen en het ultime bedklimaat. Ben jij een zij-, buik- of rugslaper? Slaap je liever in comfortabel warm of een heerlijk fris bed? Hier vind jij jouw eigen, nieuwe Eastborn matras!

Q-4000 SERIE

Elke matras uit de Q-4000 serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Dit interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij- of buikslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund en het biedt een uitstekend ligcomfort. De Q-4000 serie is verkrijgbaar vanaf € 450,-*

Q-6000 SERIE

Elke matras uit de Q-6000 serie is uitgerust met een 7-zone Interactive Advanced Pocket interieur. Door het gebruik van elektrothermisch nageharde pocketveren, geplaatst in een gezoneerd hoog-laagpatroon, geven de matrassen een op het lichaam afgestemd ligcomfort.

Als rugslaper ervaar je een soepele ‘touch’ gevolgd door de extra ondersteuning van de pocketveer in de kern. Door de afwisseling in de hoogte van de veren wordt jouw lichaam altijd op de juiste manier ondersteund, er ontstaat tegendruk vanuit de veren zodra deze meer belast worden, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone. De Q-6000 serie is verkrijgbaar vanaf €600,-*

* Gebaseerd op 90 x 200 cm, prijzen onder voorbehoud.

lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!