EASTBORN

3 Slapen is van wezenlijk belang voor je gezondheid. Een gezonde slaap verbetert je concentratievermogen en maakt je energieker. Als je goed uitgerust wakker wordt, merk je dat direct tijdens je dagelijkse werk en in je gezinsleven. Heel belangrijk dus om een goed bed te kiezen. Maar waar moet je op letten bij die keuze? Wij helpen je om de juiste beslissing te nemen! Eastborn maakt al vele jaren boxsprings en matrassen en heeft haar kwaliteit in de markt bewezen. Kies je voor het Eastborn merk, dan kies je voor Nederlandse kwaliteit, hoogstaande service én betrouwbaarheid. Altijd een slimme keuze!

100% Nederlands fabrikaat

Nog altijd wordt elk Eastborn bed, matras en boxspring gemaakt op Nederlandse bodem. We gebruiken daarvoor alleen de allerbeste materialen. We testen steeds opnieuw of ze voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Zo kunnen we de vertrouwde Eastborn kwaliteit blijven garanderen. Natuurlijk combineren we het ambachtelijk vakwerk van toen met de technologie van nu. We spelen in op jouw wensen en de laatste slaapkamertrends. Die kleine fabriek? Die is inmiddels sterk gemoderniseerd en ruim 20.000 vierkante meter groot.

Wat verwacht jij van je nieuwe bed?

Over het antwoord op die vraag heb je vast al uitgebreid nagedacht. Je wilt natuurlijk een bed van goede kwaliteit dat lekker ligt, zodat je goed slaapt en weer fris opstaat. Dan moet het er ook nog eens goed uitzien, en dit alles voor een redelijke prijs. Niet meer, maar vooral niet minder.

Eastborn vergemakkelijkt jouw keuze uit het enorme aanbod van bedden. Hoe? Door je te laten delen in onze ruime ervaring. Wij maken al meer dan 50 jaar comfortabele matrassen en boxsprings in onze fabriek in Vroomshoop. En kennen als geen ander hét recept voor comfortabele matrassen en boxsprings. Dat begint bij de beste componenten, zoals duurzame pocketveren, hoogwaardige latex en ventilerend comfortschuim.

Met gevoel voor vorm en kleur

Omdat het oog ook wat wil, zijn onze boxsprings en matrassen met gevoel voor vorm en kleur ontworpen en gestoffeerd. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, die variëren van modern en sportief tot tijdloos en sfeervol. Dankzij de heldere prijs- en kwaliteitsopbouw van de Eastborn collectie vind je makkelijk het bed dat past bij jouw smaak en binnen jouw budget. Omdat de praktijk nog altijd het beste bewijs is, nodigt de erkende Eastborn dealer je graag uit om te komen ‘proefliggen’. Dan kun je het comfort van onze matrassen en boxsprings zelf ervaren.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!