Sunday

Slaapcomfort

Sunday

Zondag, een dag waarop even niks hoeft. Geen wekker, geen werk, geen stress. Gewoon ontspannen wakker worden en relaxed aan de dag beginnen. “Voelde elke dag maar als een zondag” Precies met die gedachte hebben wij Sunday Boxsprings ontworpen, waarbij perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort resulteren in de ultieme slaapbeleving. Het is tijd voor Sunday!

Dit maakt Sunday bijzonder:

Airflow topper

De kern van de Airflow topper bestaat uit flexibele minipockets. Deze kern is volledig ademend, waardoor warme lucht snel wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en aangenaam slaapklimaat.

High-Low pockets

De matrassen bevatten een kern van High-Low veren. Deze hoge en lage veren zorgen van een uitgebalanceerd ligcomfort. De hoge veren dragen het lichaam en de lage veren zorgen voor actieve ondersteuning.

Verzekerd van jarenlang slaapplezier met Sunday.

Elke Sunday Boxspring wordt vervaardigd van de beste materialen, zodat deze jarenlang meegaat. Sunday geeft maar liefst 25 jaar garantie op veer- en framebreuk. Daar bovenop krijg je tot 90 dagen omruilgarantie op Sunday matrassen*, waarmee jij altijd verzekerd bent van jarenlang slaapplezier.

Daarom Sunday:

  • Perfecte ondersteuning
  • Uitstekende ventilatie
  • Ultieme slaapbeleving
  • Europese productie
  • 25 jaar garantie op veer- en framebreuk
lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!