SWISSFLEX

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

Compleet tot in het kleinste detail

Swissflex is wereldwijd toonaangevend op het gebied van kwaliteit en technologie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij geen concessies doen als het gaat om techniek, afwerking en grondstoffen. Wij besteden tijdens het productieproces aandacht aan zelfs het kleinste detail. Deze zorgvuldigheid is naast de grondstofkwaliteit en techniek de derde voorwaarde voor de totale synchronisatie van een slaapsysteem volgens het Swissflex-principe. Dat is ons recept voor succes, dat wij al meer dan een halve eeuw met overtuiging toepassen.

Duurzaamheid

Swissflex vervaardigt haar producten met behulp van geavanceerde productieprocessen – een samenspel van moderne machines, kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen en traditioneel handwerk. Duurzaamheidstesten en kwaliteitscontroles zijn aan de orde van de dag. Zo kunnen we de lange levensduur van onze producten garanderen.

Perfect aansluitend

Door de grote precisie in onze productie ontstaan producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo worden uitsnijdingen en boringen uitgevoerd zonder toleranties. Dat garandeert dat onderdelen perfect aansluiten en waarborgt een duurzame, geruisloze werking.

Details

Het zijn de details, zoals de gefreesde uiteinden van onze latten, die de Swissflex-slaapsystemen tot een karakteristiek merkproduct maken. Bovendien investeren we continu in onderzoek en ontwikkeling, om steeds weer met innovaties uw slaapcomfort verder te verbeteren.

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!