TEMPUR®

Slaapcomfort

TEMPUR®

TEMPUR® materiaal is in 1970 ontwikkeld door de NASA om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het unieke materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt.

Vandaag de dag is het TEMPUR® materiaal nog steeds de basis voor al onze matrassen en hoofdkussens. Onze matrassen zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation.

De zoektocht naar de perfecte matras

Hoewel TEMPUR® materiaal oorspronkelijk is ontworpen voor astronauten tijdens de lancering, heeft onderzoek en ontwikkeling ervoor gezorgd dat de TEMPUR® technologie in de slaapkamer terecht is gekomen.

Wij begrijpen dat niemand op dezelfde manier slaapt. Dat betekent dat iemand beter op de ene matras slaapt dan op een ander matras. Dit is ook de reden waarom wij continu investeren in innovatieve technologie en steeds nieuwe producten ontwikkelen. We streven ernaar om voor iedereen de perfecte matras te creëren. Onze slaapexperts staan altijd voor u klaar om u te begeleiden door de vele mogelijkheden die er zijn en u te helpen bij het vinden van de matras die het beste bij u past.

Ga liggen en geniet van de kwaliteit

Door de unieke open-celstructuur absorbeert het TEMPUR® materiaal bewegingen van uw partner en het verlicht de druk op belangrijke zones van uw lichaam op een manier dat TEMPUR® materiaal zo uniek maakt.

Ons complete assortiment matrassen en hoofdkussens bevat het TEMPUR® materiaal en de unieke TEMPUR® kenmerken. Dus wat uw voorkeur ook heeft – zachter, steviger, eenvoudiger draaien of een koeler gevoel – het materiaal zal iedere nacht weer optimaal presteren.

Maak kennis met TEMPUR®

Bij TEMPUR® onderzoeken, ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren en distribueren we matrassen, hoofdkussens en andere slaap- en comfortproducten, die bijna allemaal gemaakt zijn van het unieke TEMPUR® materiaal. Dankzij onze jarenlange ervaring in het laboratorium – en in de slaapkamer – zijn wij ervan overtuigd dat wij u een geweldige nachtrust kunnen bieden. Ieder TEMPUR® product wordt geproduceerd in onze eigen fabrieken in Denemarken en Amerika.

lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!