Over van Gils

De basis van het succes

De basis van het succes van het familiebedrijf Van Gils werd 80 geleden gelegd door Gerrit en Maria van Gils. Gerrit begon op 25 jarige leeftijd met een meubelfabriekje in Oldenzaal. Dit deed hij met weinig middelen en een handje vol personeelsleden, maar vooral met veel lef en doorzettingsvermogen. Hij produceerde eigenhandig meubels die vervolgens op de bakfiets bij de klanten werden bezorgd. En dat werkte!

Ontdek ’t verschil

We groeiden door de jaren heen uit tot een woonboulevard waar u voor werkelijk alles terecht kunt op het gebied van meubels, tapijt en gordijnen, vloeren, verlichting, decoraties, accessoires, keukens en slapen. En tussen het shoppen door hoeft u niet naar huis om te eten. In het Brugrestaurant serveren wij heerlijke dagschotels en ook bij Subway kunt u genieten van een vers gebakken broodje, salade of wrap. Wij bieden ruime parkeermogelijkheden, aantrekkelijke acties en de laagste prijsgarantie.

Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen is er het Kinderparadijs, waar ze onder begeleiding mogen tekenen en knutselen, waar ze zich kunnen vermaken in de ballenbak, de kinderbioscoop of met één van de Playstations. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zich thuis voelen. Bij ons maakt het niet uit welk budget een klant heeft, onze Woonboulevard is er voor iedereen. Wij kunnen daarbij in alle smaken en voorkeuren voorzien. We zijn trots op wat we bereikt hebben. Het gevoel dat je voetbalclub Nederlands kampioen wordt, dat gevoel hebben wij ook als we kijken naar wat we samen bereikt hebben!

Kom ook woonwinkelen in Oldenzaal

Van Gils Wonen en Slapen in Oldenzaal (Kleibultweg 48) is het adres voor je complete woninginrichting en is eenvoudig en snel bereikbaar (snelweg A1 afrit 33) voor inwoners uit Apeldoorn, Arnhem, Almelo, Borne, Delden, Diepenheim, Deventer, Enschede, Enter, Haaksbergen, Hellendoorn-Nijverdal, Hengelo, Holten, De Lutte-Losser, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Tubbergen, Twenterand en Wierden-Enter. Ook vele klanten uit Duitsland, uit o.a. Bad Bentheim, Nordhorn, Gronau, Neuenhaus, Lingen, Meppen, Osnabrück, Bramsche, Ibbenbüren, Münster, Dülmen, Bielefeld en Melle, weten ons te vinden voor onze complete woonsfeer.

Plan vandaag nog je bezoek aan de grootste en leukste woonboulevard van Twente. Op maar liefst 60.000m2 vind je de mooiste woonwinkels met de allermooiste merken onder één dak. Van Gils Wonen en Slapen is 7 dagen per week open en gemakkelijk bereikbaar via de A1 afslag 33. Er is dus altijd een moment om ons te bezoeken.

Van Gils blijft ook na 80 jaar zijn ambities houden

De familienaam is in 2015 van de voorgevel verwijderd, maar de ambitie is gebleven bij Van Gils. De Van Gils Woonpromenade heet nu Woonboulevard Oldenzaal. Een bewuste keuze, benadrukt Gerie van Gils, samen met zijn broer Martin eigenaar. „Met alle formules die we hebben, is de Woonboulevard Oldenzaal veel meer dan Van Gils alleen.”

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!