DE BASIS VAN HET SUCCES

De basis van het succes van het familiebedrijf Van Gils werd ruim 70 jaar geleden gelegd door Gerrit en Maria van Gils. Gerrit begon op 25 jarige leeftijd met een meubelfabriekje in Oldenzaal. Dit deed hij met weinig middelen en een handje vol personeelsleden, maar vooral met veel lef en doorzettingsvermogen. Hij produceerde eigenhandig meubels die vervolgens op de bakfiets bij de klanten werden bezorgd. En dat werkte!

Ontdek ’t verschil

We groeiden door de jaren heen uit tot een woonboulevard waar u voor werkelijk alles terecht kunt op het gebied van meubels, tapijt en gordijnen, vloeren, verlichting, decoraties, accessoires, keukens en slapen. En tussen het shoppen door hoeft u niet naar huis om te eten. In het Brugrestaurant serveren wij heerlijke dagschotels en ook bij Subway kunt u genieten van een vers gebakken broodje, salade of wrap. Wij bieden ruime parkeermogelijkheden, aantrekkelijke acties en de laagste prijsgarantie.

Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen is er het Kinderparadijs, waar ze onder begeleiding mogen tekenen en knutselen, waar ze zich kunnen vermaken in de ballenbak, de kinderbioscoop of met één van de Playstations. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zich thuis voelen. Bij ons maakt het niet uit welk budget een klant heeft, onze Woonboulevard is er voor iedereen. Wij kunnen daarbij in alle smaken en voorkeuren voorzien. We zijn trots op wat we bereikt hebben. Het gevoel dat je voetbalclub Nederlands kampioen wordt, dat gevoel hebben wij ook als we kijken naar wat we samen bereikt hebben!

VAN GILS BLIJFT OOK NA 75 JAAR

ZIJN AMBITIES HOUDEN! 

De familienaam is in 2015 van de voorgevel verwijderd, maar de ambitie is gebleven bij Van Gils. De Woonpromenade Van Gils heet nu de Woonboulevard Oldenzaal.Een bewuste keuze, benadrukt Gerie van Gils (63), samen met zijn broer Martin eigenaar. „Met alle formules die we hebben, is de Woonboulevard Oldenzaal veel meer dan Van Gils alleen. Wij zijn klaar voor 2020.”

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!