Piet boon is een fenomeen in de wereld van interieurstyling en staat aan het hoofd van een multidisciplinaire designstudio. Met een team van architecten, designers, productdesigners en een eigen stylingafdeling geeft hij vorm aan het internationale luxury label dat zijn naam draagt.

De voor dit label zo kenmerkende aandacht voor detail, is terug te vinden in een bijzonder smaakvolle verlichtingslijn, welke je vanaf nu vindt bij Van Gils Lifestyle op WoonBoulevard Oldenzaal. De collectie bestaat voorlopig uit een 2-tal armaturen: de Piet Boon Tribe Vloerlamp en de Tribe Wandlamp.

De Tribe lampen van Piet Boon hebben een uiterst modern design met een minimalistische uitstraling. Deze kenmerken zijn niet ongewoon voor de Nederlandse meubel- en interieurontwerper Piet Boon en deze zijn op subtiele wijze doorgevoerd in deze serie. De Tribe serie komt, geheel conform de minimalistische normen, enkel in de kleuren zwart of wit en bestaat uit een vloerlamp, tafellamp en wandlamp. Elk van deze zijn voorzien van de unieke kenmerken en geometrische vormen zoals de slanke hals en cilindervormige lampenkap

De Tribe vloerlamp is voorzien van een vlakke verzwaarde voet zodat deze stevig in de ruimte staat. De slanke hals is voorzien van een cilindervormige lampenkap dat tevens verstelbaar is zodat deze verschillende hoeken kan belichten. De vloerlamp is gemaakt van metaal met een poedercoating, naast zwart is deze ook te verkrijgen in een witte uitvoering.

De kenmerken zijn: modern design, ontwerp Piet Boon, gemaakt van in kleur gespoten staal, verkrijgbaar in de kleur zwart of wit en v.z.v. GU10 fitting.