Bel ons 0541 - 850 100        Adres en Openingstijden       Contact

Project Mallorca by Riviera Maison Oldenzaal

WIDTH=

Begin maart mochten wij dit prachtige vakantiehuis op Mallorca inrichten. Hier gingen vele weken aan vooraf. Samen met Lisanne Jutte onze interieurarchitecte hebben wij een compleet 3D ontwerp gemaakt inclusief kleuradvies, verlichting en accessoires. De klant kreeg hierdoor een goed beeld van hoe hun tweede thuis eruit ging zien. Vervolgens besloten wij samen deze mooie klus aan te pakken. Wij zijn met ons tweeën naar Mallorca gevlogen en hebben in anderhalve dag alles uitgepakt, schoongemaakt, gemonteerd en gestyled.

WIDTH=

De nieuwe Summer Collection van Rivièra Maison geeft u een vrolijk en ontspannen gevoel. Met de sprekende kleuren en de verrassende accessoires haalt u een heerlijk zomers gevoel in en buiten uw huis.

WIDTH=

Gekozen voor 2 royale sofa's "kensington" van Riviera Maison. Bekleed met een mooie stonewashed katoen-linnen. De Kussens uit het Sandy Shores thema laten het blauw van buiten goed terug komen.

WIDTH=

Deze decoratieset bestaat uit verschillende schelpen waarmee u een hurricane, serving tray of etagère zo in een zomers strandtafereel omtovert.

WIDTH=

Een heerlijk grote tafel, gemaakt van mooi robuust hout om lekker lang aan te tafelen met familie en vrienden.

WIDTH=

Hoe lekker is het, om in deze loveseat weg te kruipen met een fijn boek en een goed glas wijn? Op deze loveseat hebben wij een mooie verwassen katoen- linnen laten stofferen in dezelfde blauwtint die overal terug komt in het huis. Time tot relax!