Behoefte aan een goede nachtrust? Kies dan voor een Boxspring van Sunday. Bij Van Gils Slaapcomfort maken we het nu wel heel aantrekkelijk! Je ontvangt namelijk 30% korting op een complete Sunday Boxspring.

Sunday Boxsprings bieden perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en ongeëvenaard ligcomfort. Ervaar nu zelf het ligcomfort van de Sunday Boxspring bij Van Gils Slaapcomfort. Wij heten je van harte welkom aan de Kleibultweg 48 in Oldenzaal!

Creëer je eigen stijl

Bij deze Sunday boxspring heb je de keuze uit verschillende maten, kleuren, hardheden én hoofdborden. Bij aanschaf van een Sunday Boxspring krijg je de keuze 3 verschillende hoofdborden, waarbij de variatie zitten in hoogte en/of afwerking. Zo stel je je eigen boxspring samen voor een geweldige slaapbeleving.

Elke Sunday Boxspring wordt vervaardigd van de beste materialen die zorgen voor een buitengewoon lange levensduur van de boxspring. Daarnaast heeft u naast de standaard 3 jaar garantie ook maar liefst 25 jaar garantie op veer- en framebreuk waarmee u altijd verzekerd bent van jarenlang slaapplezier.

Sunday Boxsprings

Zondag, een dag waarop even niks hoeft. Geen wekker, geen werk, geen stress. Gewoon ontspannen wakker worden en relaxed aan de dag beginnen. “Voelde elke dag maar als een zondag” Precies met die gedachte hebben wij Sunday Boxsprings ontworpen, waarbij perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort resulteren in de ultieme slaapbeleving. Het is tijd voor Sunday!

De 30% kortingsactie is geldig tot en met 20 maart 2018. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief.