Voor iedere woonwens hebben wij een passend en op maat gemaakt antwoord; door een persoonlijk interieuradvies te laten maken kom je tot een heel eigen en persoonlijk ontwerp.

Van deze klant kregen we de vraag hoe relaxfauteuils (met een vaak strakke uitstraling) te combineren zijn met een romantische, Engelse stijl.

“Door de verkoopster van Montèl (waar we mooie relaxfauteuils gezien hadden) geattendeerd op de mogelijkheid om een interieurstyliste in te schakelen. Wij hadden enige twijfel om dit te doen omdat wij een nogal eigenwijze en uitgesproken smaak hebben. Maar het leuke bleek te zijn dat zij ons op heel andere mogelijkheden wees, zowel qua kamerindeling als type meubels.

Zo zijn we samen op een, naar ons idee, prachtig resultaat gekomen.

Wij vinden het inschakelen van een interieurstylist echt een aanrader.En ik moet ook eerlijk zeggen dat het strakke schilderwerk van Alex Verbeek ook wel heeft bijgedragen hoor.”

Deze klanten waren op zoek naar een warme, gezellige sfeer en wilden graag een Engels interieur met (licht) klassieke elementen maar wel met warme en gedurfde kleuren.

Qua indeling moesten er twee zitjes komen; een gericht op de haard en de ander gericht op de schitterende tuin. We hebben gekozen voor tweemaal dezelfde bank maar in twee verschillende kleuren. Er moesten ook twee relaxfauteuils komen en twee gewone fauteuiltjes. De lichtgrijze draaifauteuiltjes zijn overal inzetbaar en zijn juist door dat draaiende onderstel zo comfortabel. De muur hebben we ook in een prachtige donkere groen laten schilderen, voor het knusse effect en komt prachtig uit nu de donker groene bank er voor staat. De andere muur hebben we in zonnig okergeel, voor het frisse contrast. De muren bij het eetgedeelte hebben een prachtige warme roze teint gekregen, passend bij de bank voor een mooi evenwicht.

Juist door de gewaagde kleurkeuzes heeft het de accessoires nodig gehad voor het bereiken van balans. Er zijn veel kleuren, maar door ze gedoseerd op iedere plek van de kamer te blijven combineren is het wel een heel harmonieus geheel geworden.