Het nieuwe jaar is al even begonnen, tijd om te kijken naar de nieuwe woontrends van dit jaar. Een belangrijk steekwoord binnen de woontrends van 2018 is comfort. Dit kan je toepassen in jouw interieur met een heerlijk ruime bank, een luxe relaxfauteuil en warme comfortabele materialen. Maar had je al gedacht aan een vloerkleed. Dit zorgt voor een zachte uitstraling, en voelt ook nog zacht aan.

De kleur(en) van je nieuwe vloerkleed

Met een vloerkleed verbindt je je meubels met elkaar en creëer je rust. Voor welke kleur je kiest in natuurlijk afhankelijk van je huidige interieur. Kies voor een Scandinavisch look als je het graag rustig wil houden. Een zandkleurig of lichtgrijs vloerkleed zal jouw interieur helemaal afmaken.

Ben je niet bang voor een beetje (veel) kleur? Dan is de trend Colorblocking helemaal voor jou! Benieuwd hoe je deze gewaagde trend kunt toepassen in je interieur? Het draait bij colorblocking om het combineren van een aantal opvallende kleuren. Een lekker ruim vloerkleed in in een felle kleur is dus helemaal geen gek idee. Het effect is dat je een groot kleurcontrast creëert in je interieur door gewaagde en spannende combinaties.

Grootste assortiment vloerkleden en karpetten

Bij Van Gils Home Decoration heb je keuze uit het grootste assortiment vloerkleden en karpetten. De ruime collectie bevat vloerkleden en karpetten voor elke woonstijl. Je hebt de keuze uit verschillende design, kleuren en formaten.

Een vloerkleed kiezen kan lastig zijn. Type, materiaal, grootte, kleur en patroon! Wij geven tips en advies die je bij de keuze van je vloerkleed kunnen helpen. Kom voor advies van onze styling professionals langs bij Van Gils Home Decoration op WoonBoulevard Oldenzaal.

Vloerkleden op maat

Elke woning is anders… daarom maken we ook vloerkleden op maat! Ben je op zoek naar een vloerkleed, maar vind je in onze collectie vloerkleden niet wat je zoekt? Dan is dat geen probleem: je kunt er namelijk voor kiezen om uit onze collectie tapijt een vloerkleed op maat te laten maken.