Bel ons 0541 - 850 100        Adres en Openingstijden       Contact

Waarom Van Gils

Van Gils bestaat al langer dan 70 jaar, vertrouwd en zeker. Ontdek ’t verschil!

Bij Van Gils vindt u het hele jaar door veel woonvoordeel. Als u winkelt bij Van Gils kunt u ook vertrouwen op de service die daarbij hoort.

Laagste prijsgarantie

Ziet u de meubelen die u bij Van Gils heeft gekocht ergens anders goedkoper? Dan betalen wij tot drie weken na de aankoopdatum het prijsverschil terug.

2 jaar garantie

Alle meubelen uit de collectie van Van Gils worden met zorg ontworpen en geproduceerd. Daarvoor staan we dan ook garant. U krijgt van ons dan ook dubbele garantie op uw aankoop: de garantie volgens de normen van de Centrale Branche Vereniging Wonen (CBW) en de extra Van Gils garantie. Voor de zekerheid van kwaliteit voor nu en straks. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om 5 jaar all-in garantie af te sluiten op al uw meubelstukken, zodat u 5 jaar zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe meubels.

Eigen stoffeerderij en meubelmakerij

Wij hebben de beschikking over een eigen meubelmakerij en stoffeerderij. Hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Gratis bezorgd in heel Nederland

Bij besteding vanaf € 500,- wordt uw Van Gils aankoop gratis thuis bij u thuis bezorgd en gemonteerd* in heel Nederland. Dit geldt voor alle meubelen behalve de collectie meeneem- en showroommeubelen.
* tenzij het anders is aangegeven.

Lekker overdekt shoppen

Ervaar het gemak van meerdere winkels onder een dak. Dus ook wanneer de weersomstandigheden niet optimaal zijn, kunt u met een gerust gevoel winkelen bij Van Gils. Kom langs en laat u verrassen in Oldenzaal, want wij hebben het!

Woonadvies

Op iedere afdeling binnen Van Gils kunnen onze specialisten u verder helpen met de keuze van de juiste woon-inrichting. Daarnaast werken wij samen met stylistes. U kunt zich opgeven voor persoonlijk woonadvies bij de receptie of via telefoonnummer 0541-850 100.

Volop gratis parkeren

U kunt uw auto gemakkelijk en gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen van de Woonboulevard Oldenzaal. Zowel bij de hoofdingang aan de Kleibultweg, als ook bij de alternatieve ingang aan de Nijverheidsstraat kunt u uw auto parkeren.

Van Gils is CBW Erkend

Van Gils is CBW Erkend. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie en u kunt zonder risico aanbetalen*. Het volledige bedrag betaalt u pas bij aflevering.
* Lees hier meer over het CBW keurmerk en de voorwaarden.

Alle merken onder één dak

Bij Van Gils vindt u o.a.: Rivièra Maison, Harvink, Auping, Riverdale,Mioni, Tempur, Montèl,Xooon en Henders & Hazel.

Rolstoel vriendelijk

Van Gils Meubelen is rolstoelvriendelijk. Bent u slecht te been, dan hebben wij voor u een rolstoel ter beschikking. Vraagt u dit gerust aan onze receptioniste, zij helpt u graag verder.