Weekend van het slapen

Van donderdag 25 t/m zondag 28 oktober a.s. is het ‘Weekend van het Slapen’ bij Van Gils slaapcomfort in Oldenzaal. Profiteer van vele interessante aanbiedingen op de allerbeste slaapsystemen van grote merken waaronder Auping, Cinderella, Swissflex, Ubica, Eastborn, Tempur, Business Class, Sand en Sunday!

Uitgebreid assortiment Boxsprings en Matrassen

Op zoek naar extra comfort in je slaapkamer? Kom dan tijdens het “Weekend van het Slapen” naar Woonboulevard Oldenzaal. De specialisten van Van Gils Slaapcomfort geven u graag advies bij het selecteren van een nieuwe boxspring of matras. Wat uw budget ook is en welke stijl u ook zoekt, in het uitgebreide assortiment van Van Gils Slapen vindt u ongetwijfeld de boxspring of matras die bij u past!

Like ons op Facebook of let op de lokale kranten zodat u als eerste weet wat onze speciale aanbiedingen zijn in dit weekend!

Daarnaast zijn er tijdens het ‘Weekend van het Slapen’ leuke en interessante activiteiten voor jong en oud! Op zondag 28 oktober is het “slaapadvies dag” en zal een deskundige van Tempur slaapadvies geven. Ook aan de kinderen is gedacht! Diezelfde dag komt Clown Carlo van 15:00 – 17:00 uur langs om leuke ballonfiguren te maken!

Profiteer van aantrekkelijke kortingen

Profiteer tijdens het weekend van het slapen van een mooie korting van wel 15% op onze collectie boxsprings en matrassen van de bekende slaapmerken.

Tot ziens bij Van Gils Slaapcomfort!

Niet geldig i.c.m. andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.
Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief.