Je leest het goed! Tijdens de Oktober Woonmaand kun je deelnemen aan onze wedstrijd waarmee je kans maakt op een WoonCheque

Oktober is Woonmaand op WoonBoulevard Oldenzaal. Oktober is de maand dat we weer meer binnen zijn in ons huis, na een zomerperiode waarin we veel buiten hebben kunnen leven. Tijd om ook weer na te denken over ons interieur. Voldoet de indeling van onze woonkamer nog aan de huidige samenstelling van ons gezin? Misschien is er gezinsuitbreiding geweest of zijn er juist kinderen uitgevlogen? Misschien is de behoefte veranderd omdat we andere interesses hebben gekregen. Nieuwe gordijnen of moet er een nieuwe vloer komen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je uitgekeken bent op inrichting. Die zitbank heeft zijn beste tijd gehad, de eetkamertafel is te klein als vrienden komen eten of in dat ene kastje past niet alles meer om op te bergen. Zomaar wat punten die om extra aandacht vragen voor ons interieur.

Maak de zin af en win!

Om kans te maken op de WoonCheque t.w.v. € 750,- maak je volgende zin af: “Woonwinkelen op de WoonBoulevard is…” Vraag naar het deelnameformulier in één van onze winkels of gebruik het formulier op de website van WoonBoulevard Oldenzaal. Kijk, dat is weer een reden om te komen woonwinkelen in Oldenzaal!

Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2017. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief.