VAN GILS: DE MOOISTE WOONWINKEL

Van Gils Wonen & Slapen behoort tot de mooiste woonwinkels van Nederland. De Mooiste Woonwinkel is een samenwerkingsverband van onafhankelijke, kwalitatief hoogstaande woonwinkels in Nederland en België. De van oorsprong Duitse inkooporganisatie is inmiddels meer dan 50 jaar succesvol in het samenstellen van kwalitatief hoogstaande en mooie woonconcepten door de bundeling van professionele vakkennis.

Bij Van Gils in Oldenzaal vind je alles op het gebied van wonen en slapen. Onder het label De Mooiste Woonwinkel vind je de meest mooie woonconcepten. De unieke en eigentijds collectie meubelen kenmerkt zich door de tijdloze ontwerpen. Bij Van Gils ben je verzekerd van een eerlijk en persoonlijk woonadvies. Door de sterke binding van onze adviseurs ben je er als klant van verzekerd dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop.

Advies op maat

Een nieuw meubel kopen lijkt soms makkelijker dan het is, dat weten we bij Van Gils als geen ander. Waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf van een nieuwe bank, tafel, bed of matras? Bij Van Gils ben je gegarandeerd van een eerlijk en persoonlijk woonadvies. Onze mensen zijn stuk voor stuk expert in hun vakgebied.  Ze weten niet alleen álles over ons assortiment meubelen. Ze weten ook altijd wat er speelt binnen hun vakgebied. Ze zijn altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  Dat is de passie van de mensen van Van Gils. Daar kun je op vertrouwen. We doen er alles aan om jou met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. We nemen de tijd voor je, zodat we alle vragen rustig beantwoorden.

Actuele bijzondere meubels

Een woonconcept samen stellen is een proces. Het begint met inspiratie. Daar reizen we de hele wereld voor over en slaan geen woonbeurs over. We willen per slot van rekening weten wat er te koop is. In Oldenzaal brengen we alle trends, kleuren en designs in kaart om er vervolgens mee aan de slag gaan. Design en kwaliteit worden gebundeld tot één schitterend woonconcept. Daar herken je onze collecties van de De Mooiste Woonwinkel aan.

VAN GILS, DE MOOISTE WOONWINKEL

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!