Bel ons 0541 - 850 100        Adres en Openingstijden       Contact

Slapen

Uw ligcomfort en nachtrust worden voor een groot deel bepaald door de combinatie van bedbodem en matras (slaapsysteem), maar ook dekbedden en kussens spelen een essentiële rol in uw 'nachtleven'. Bij een verkeerde combinatie van bedbodem en matras kunnen door druk op het lichaam kleine bloedvaten worden afgekneld. Het gevolg: veel draaien en woelen en dus ook geen goede nachtrust.


Belangrijk is dat het lichaamsgewicht over het hele raakvlak verdeeld wordt. Schouders, heupen, hoofd en voeten behoren voldoende ondersteund te worden. Een goede matras is stevig en soepel tegelijk en geeft iets mee. Daarnaast hebben matras en bodem een ventilerende en vochtregulerende werking.

Bij Van Gils Slapen staan onze slaapspecialisten u graag te woord om u te helpen bij uw persoonlijke slaapsysteem. Zij worden constant getraind in het geven van het juiste advies en kunnen u alles vertellen over de producten en mogelijkheden. Persoonlijk advies, daar draait het bij Van Gils Slapen om. Op de afdeling is een ruim keuze uit uiteenlopende boxsprings, ledikanten, linnenkasten, matrassen, bodems en zelfs hele slaapkamers. Ook kussens, dekbedden en dekbedovertrekken zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar.


Onze merken:
Auping | Carpe Diem | East Born | Cinderella Boxspring | Soft Line | UBICA | Tempur | SwissFlex | Business Class Boxsprings | NXTDAY | SUNDAY Boxsprings


Auping Plaza

De vakmensen van Koninklijke Auping bv staan garant voor jouw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring ben je verzekerd van bedden en matrassen met een kwaliteit en comfort op hoog niveau, met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Elk bed en elke matras wordt door onze specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven.Voortdurend testen
Al onze producten worden op duurzame wijze gemaakt, veilig voor mens en milieu. Deze duurzame aanpak laat Auping voortdurend testen. Datzelfde geldt voor onze kwaliteit – alleen dan kun je immers zeker zijn dat de producten van Auping aan jouw hoge eisen voldoen.


Auping partner in slaaponderzoek
Koninklijke Auping werkt sinds 2013 mee aan een wetenschappelijk onderzoek onder een groot aantal Nederlandse topsporters “Optimizing Sleep to Improve Performance in Elite Athletes”. Onderzoekers van de Radboud Universiteit Nijmegen onderzoeken het effect van slaap op sportprestaties en verkennen de oplossingen om de kwaliteit van slapen te verbeteren. Auping werkt, als projectpartner mee aan het onderzoek om de beste nachtrust te ontwikkelen om zodoende de prestaties van atleten te kunnen verbeteren. Auping ondersteunt het onderzoek op diverse manieren door de kennis die het bedrijf in ruim 125 jaar heeft opgebouwd, te delen. Tevens stelt Auping zijn producten beschikbaar. Het onderzoek levert Auping veel kennis en inzicht in de relevantie van goed slapen voor een energieke dag.


Oordeel van anderen
Ook de buitenwereld spreekt zich uit over de kwaliteit van Auping. In januari 2015 riep de Consumentenbond opnieuw de matrassen van Auping uit tot 'Beste uit de test'. En ook de boxsprings mogen zich tot de beste van Nederland rekenen. De laatste test van de Consumentenbond (februari 2015) bevestigt dat de Original boxspring met AVS® plus Cresto matras en de Criade boxspring met Inizio matras tot de beste behoren. De Consumentenorganisatie onderzocht boxsprings van 11 andere fabrikanten en keek onder meer naar lichaamsondersteuning, levensduur en vochttransport. De Auping Original boxspring met AVS® scoort in vergelijk met andere merken erg goed op vochttransport, waarbij de Criade zich onderscheidt op lichaamsondersteuning van de rug en zij. Beide boxsprings scoren uitstekend op levensduur. Ook ontvingen we duurzaamheidscertificaten van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute en een Red Dot Design Award en GIO, Goed industrieel ontwerp op het gebied van vormgeving.


Garantie voor een goede nachtrust
Auping stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat je iedere nacht heerlijk slaapt. Dat gebeurt onder meer door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op slaapgebied en door toepassing van de meest innovatieve en comfortabele materialen.