GESPECIALISEERD IN ZITCOMFORT

Sinds onze oprichting in 1941 hebben we ons gespecialiseerd in zitcomfort. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u jarenlang geniet van uw relaxstoel en -bank. Daarom gebruiken we de beste materialen voor zowel het binnen- als buitenwerk.

Meer dan 70 jaar vakmanschap

Een stoel is pas goed wanneer die perfect aansluit op uw lichaam en past bij het interieur van uw huis. Goed zitten is een kwestie van maatwerk. Voor de juiste ondersteuning stemt Van Gils Fauteuilspecialist altijd af op uw lengte en postuur. Zo wordt het echt een persoonlijke stoel. Van Gils Fauteuilspecialist bewijst dat comfort en design perfect samen gaan. Kom dit ervaren in onze relaxstoelen en -banken.

Indien u slecht ter been bent, dan halen wij u uiteraard op om onze showroom te bezichtigen!

De prijzen zullen u verbazen

Wij zijn dealer van o.a.:

De Toekomst, DFM, Gealux, Himolla, Hjort Knudsen, HTL, Polipol by Hukla, Ponsel, Select Design

HJORT KNUDSEN

Hjort Knudsen is een Deense meubelfabrikant met een zeer sterke collectie zitmeubelen. Knudsen maakt de mooiste bankstellen, hoekbanken, fauteuils en andere meubelen tegen de aller beste prijzen. Deze Deense meubelfabrikant onderscheidt zich van de concurrentie door middel van een zeer goede prijs-/kwaliteits- verhouding.

De collectie van Hjort Knudsen bestaat uit relax-, draai- en sta-op-hulp fauteuils variërend van klassiek tot modern. Hjort Knudsen fauteuils staan garant voor een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding gecombineerd met een eigentijds design en optimaal zitcomfort. Leuke bijkomstigheid is dat Hjort Knudsen een aanzienlijk deel van de opbrengst doneert aan SOS Kinderdorpen in Oost-Polen en Oekraïne. Steunt u meteen een goed doel met de aankoop van uw fauteuil.

VAN GILS, MEER DAN ALLEEN SLAAPCOMFORT

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!