KARPETTEN, TAPIJTEN, GORDIJNEN EN BEDTEXTIEL

Van Gils Home Decoration is een winkel met een compleet aanbod op het gebied van woontextiel. Wij adviseren graag bij de inrichting van uw interieur. U moet zich in uw huis comfortabel en op uw gemak voelen. Wij willen met onze passie voor wonen van uw huis uw thuis maken.

Onze collectie bestaat uit karpetten, tapijten, woondecoratie, gordijnen en bedtextiel. Van Gils Home biedt u het grootste aanbod van karpetten en Oosterse tapijten in Twente. In ons assortiment vindt u ruim 1500 karpetten. Ook is het mogelijk om karpetten speciaal voor u op maat te leveren.

Meer dan 1500 karpetten en op maat geleverd

Wij zijn dealer van o.a.:

Bonaparte, Brink en Campman, Brinker, De Graaf, De Munk, Desso, Forinn garniture, Headlem, Hebeta, Heckett Lane, Holland Haag, Interfloor, Parade, Perez Tapijten, Perletta, Sunway Raamdecoratie, Toppoint, Vandyck the art of bed

SUNWAY

De SUNWAY® collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vindt u terug in alle SUNWAY® collecties.

SUNWAY® producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de SUNWAY® raamdecoratie functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor uw privacy. Aan de andere kant is SUNWAY® raamdecoratie decoratief én sfeerbepalend in het interieur. SUNWAY® biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype biedt SUNWAY® een passend product, afgestemd op uw wensen.

VAN GILS, MEER DAN ALLEEN SLAAPCOMFORT

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!