KLASSIEK WONEN

Van Gils Wonen heeft een breed assortiment in klassieke meubelen, hier ziet u hoe verrassend en leuk combineren kan zijn. Ook de veelzijdigheid van deze klassieke meubelen ziet u daar. U kunt hier de verschillende klassieke meubelen combineren tot uw smaak, vaak zijn het de accenten en kleuren die een stijl bepalen. Landelijk, modern, basic of stoer. De meubels uit onze collectie passen in ieder interieur. Door te variëren met kleuren en accessoires creëert u eenvoudig een nieuwe woonstijl, waarin u zich onmiddellijk thuis voelt.

Van Gils Comfortplein

Bij Van Gils Comfortplein is alles te vinden op ledergebied. Stijlvolle zitmeubelen in elke denkbare stijl en passend in elk interieur. Er zijn collecties die uiteenlopen van modern tot klassiek. Alle stijlen zijn aanwezig. Laat u adviseren door één van onze verkoopmedewerkers, zij zijn u graag van dienst. Kom en ontdek ’t verschil!

Van Gils Wonen is aangesloten bij de formule Thuis Wonen.

Wij zijn dealer van o.a.:

Havezathe, Voshaar, Peeters Klassiek, Fresco, Theuns, Haveco, Sit Design, Meubitrend, Neo Style, Yvensa, BKS Meubelen (made in Holland), Opti-line

CAMME | By Mecam Group

CAMME draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden. Dankzij jarenlange ervaring bereiken wij de ideale combinatie tussen enerzijds de internationaal voorgeschreven normen en anderzijds de verwachtingen van de klant.
Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan onze meubelen stuk voor stuk garant voor een zeer hoge kwaliteit en probleemloos, jarenlang zitcomfort.

Bij elk geleverd product wordt er naast een uitgebreide informatiebrochure ook een uniek kwaliteitslabel toegevoegd. Alle testen aangaande stoffen, leders en schuim worden intern door ervaren en gekwalificeerd personeel uitgevoerd. Servicegevallen kunnen hierdoor preventief opgevangen worden. Naast de gewaarborgde kwaliteit kunnen de klanten steeds beschikken over de nodige service.

VAN GILS, MEER DAN ALLEEN SLAAPCOMFORT

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!