Van Gils Klassiek

Klassiek wonen

Vakbekwaam in klassiek en stijlvol wonen

Van Gils Klassiek Wonen heeft een breed assortiment in klassieke meubelen. Hier ziet u hoe verrassend en leuk combineren kan zijn en hoe veelzijdig klassieke meubelen zijn. Bij Van Gils Klassiek Wonen kunt u verschillende klassieke meubelen volledig naar uw wensen combineren. Vaak zijn het de accenten en kleuren die een stijl bepalen. Door te variëren met kleuren en accessoires creëert u eenvoudig een nieuwe woonstijl, waarin u zich onmiddellijk thuis voelt.

Wij zijn dealer van o.a.:

Havezathe, Voshaar, Peeters Klassiek, Fresco, Theuns, Haveco, Sit Design, Mecam, Meubitrend, Neo Style, Yvensa, BKS Meubelen (made in Holland), Opti-line en D-Style Zitmeubelen.

Maak hier een afspraak met een van onze medewerkers:

CAMME | By Mecam Group

CAMME draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden. Dankzij jarenlange ervaring bereiken wij de ideale combinatie tussen enerzijds de internationaal voorgeschreven normen en anderzijds de verwachtingen van de klant. Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan onze meubelen stuk voor stuk garant voor een zeer hoge kwaliteit en probleemloos, jarenlang zitcomfort.

Bij elk geleverd product wordt er naast een uitgebreide informatiebrochure ook een uniek kwaliteitslabel toegevoegd. Alle testen aangaande stoffen, leders en schuim worden intern door ervaren en gekwalificeerd personeel uitgevoerd. Servicegevallen kunnen hierdoor preventief opgevangen worden. Naast de gewaarborgde kwaliteit kunnen de klanten steeds beschikken over de nodige service.

lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!