MODERN WONEN

Van Gils Wonen heeft een breed assortiment in moderne meubelen, hier ziet u hoe verrassend en leuk combineren kan zijn. Ook de veelzijdigheid van deze moderne meubelen ziet u daar. U kunt hier de verschillende moderne meubelen combineren tot uw smaak, vaak zijn het de accenten en kleuren die een stijl bepalen. Landelijk, modern, basic of stoer. De meubels uit onze collectie passen in ieder interieur. Door te variëren met kleuren en accessoires creëert u eenvoudig een nieuwe woonstijl, waarin u zich onmiddellijk thuis voelt.

Van Gils Comfortplein

Bij Van Gils Comfortplein is alles te vinden op het gebied van leder. Stijlvolle zitmeubelen in elke denkbare stijl en passend in elk interieur. Er zijn collecties die uiteenlopen van modern tot klassiek. Alle stijlen zijn aanwezig. Laat u adviseren door één van onze verkoopmedewerkers, zij zijn u graag van dienst. Kom en ontdek ’t verschil!

Van Gils Wonen is aangesloten bij de formule Thuis Wonen.

Sofa Kultur

Sofa Kultur omvat moderne meubelen volgens Duitse kwaliteit met Nederlands design. Modern en fris. Less is more. strakke lijnen. rechte vormen en rust. Dat is de beste omschrijving van de Sofa Kultur collectie. Met de goede prijs-kwaliteit verhouding heeft u design meubelen voor een betaalbare prijs. Ervaar onze exclusieve collectie in de winkel!

Wij zijn dealer van o.a.:

Candy, Class Design, Coesel, Conform, Danca, DFM, Dyyk, Flexlux, Gealux, Habufa, Harvink, HE Design, Helderr, Just Design, Karel Mintjes, Koopmans, Mark Up, Maxfurn, Mobliberica, Natuzzi Editions, Neo Cocoon, Ojee Design, Polipol, Theuns, Willy Schillig

BREE’S NEW WORLD

Bree’s New World beschikt over een zeer ruime collectie, in Nederland geproduceerde moderne meubels waarmee u op tal van manieren uitdrukking kunt geven aan uw interieur. Onze veelzijdige collectie design stoelen, tafels, fauteuils, kasten en banken is er dan ook op gericht om een breed publiek aan te spreken, zodat er voor (bijna) elk interieur wel een geschikt model te vinden is. Noem het design meubels, noem het moderne meubels, belangrijker nog is dat u met een Bree’s New World meubel een oer-Nederlands, onderscheidend kwaliteitsmeubel in huis haalt. Of u nu uw volledige interieur opnieuw wilt inrichten of slechts een enkele toevoeging of vervanging wilt doen, Bree’s New World helpt u graag bij het zoeken naar de voor u, optimale combinatie meubels.

VAN GILS, MEER DAN ALLEEN SLAAPCOMFORT

KUNNEN WIJ JE ERGENS MEE HELPEN?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!