Van Gils Slapen

Van Gils Slapen

Persoonlijk advies, daar draait het om

Bij Van Gils Slapen staan onze slaapspecialisten u graag te woord om u te helpen bij uw persoonlijke slaapsysteem. Zij worden constant getraind in het geven van het juiste advies en kunnen u alles vertellen over de producten en mogelijkheden.

Persoonlijk advies, daar draait het bij Van Gils Slapen om. Op de afdeling is een ruime keuze uit uiteenlopende boxsprings, ledikanten, linnenkasten, matrassen, bodems en zelfs hele slaapkamers. Ook kussens, dekbedden en dekbedovertrekken zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar.

Uw ligcomfort en nachtrust worden voor een groot deel bepaald door de combinatie van bedbodem en matras (slaapsysteem), maar ook dekbedden en kussens spelen een essentiële rol in uw ‘nachtleven’. Bij een verkeerde combinatie van bedbodem en matras kunnen door druk op het lichaam kleine bloedvaten worden afgekneld. Het gevolg: veel draaien en woelen en dus ook geen goede nachtrust

Belangrijk is dat het lichaamsgewicht over het hele raakvlak verdeeld wordt. Schouders, heupen, hoofd en voeten behoren voldoende ondersteund te worden. Een goede matras is stevig en soepel tegelijk en geeft iets mee. Daarnaast hebben matras en bodem een ventilerende en vochtregulerende werking.

Maak hier een afspraak met een van onze medewerkers:
lifestyle
slaapcomfort
modern
comfortplein
klassiek

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT,

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!