Heeft u ook moeite met opstaan? Maak het verleden tijd door uw slaapkamer om te toveren in zomerse sferen. Kies voor wit in combinatie met lichte tinten creëert u een heerlijke relaxte sfeer. Perfect voor uw slaapkamer.

Haal buiten naar binnen met de botanische trend!

De trend om meer groen aan te brengen in uw interieur gaat al iets langer mee. Ook voor een zomerse sfeer kan u dit gebruiken. Dit seizoen mag u de slaapkamer versieren met de meeste exotische planten en groene tinten. Denk aan accessoires met prints van bloemen, bladeren en zelfs dieren. Een natuurlijke sfeer, daar draait het om!

Nieuwe boxsprings en matrassen

Behalve een rustige sfeer is een comfortabel slaapsysteem erg belangrijk voor uw nachtrust. Bij Van Gils Slaapcomfort op Woonboulevard Oldenzaal is een nieuwe collectie boxsprings en matrassen van het befaamde merk Cinderella verkrijgbaar. Fraaie modellen, streelzachte stoffen en authentiek vakmanschap staan garant voor jaren slaapplezier.

De mogelijkheden om jouw perfecte boxspring samen te stellen zijn ongekend. Laat je daarom vrijblijvend adviseren door de specialisten van Van Gils Slaapcomfort.

Wit u altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief.